Ouderraad Basisschool Sint-Calasanz

Welkom op de pagina van de OUDERRAAD.

Graag willen we hier kort schetsen waar wij als ouderraad voor staan.
Voor meer info verwijzen we u graag naar ons webstekje.

Als ouderraad  vinden we het onze taak om

*  activiteiten te organiseren waarbij de ouders van onze school de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen op een aangename manier

* een spreekbuis te zijn voor ouders binnen het schooloverleg

* via onze activiteiten proberen we een mooi bedrag bijeen te sparen waar we de school mee kunnen helpen om de schooltijd voor onze kinderen nog aangenamer te maken

Onze ACTIVITEITEN zijn u wellicht bekend:

Onze AFTER SCHOOL PARTY komt er aan op 3 mei.
Voorheen organiseerden we de Big Tropical Party, maar sinds kort zijn we overgeschakeld naar de After SCHOOL Party.
Een activiteit die zorgt voor fun en plezier voor onze kinderen en de ouders bijeen brengt om het beste van zichzelf te geven en om zich te ontspannen.
Voor meer info, mail naar : fuif@orsc.be

brief after school - v1

Inschrijven kan hier.

Hot topic is ook de verkeersveiligheid rond onze school.
Daarom zijn we dit jaar ook opnieuw gestart met een verkeersgroep die zich buigt over de problematiek van een veilige schoolomgeving.
De bedoeling is om deze veiligheid via enkele acties te verbeteren.
Wij hopen hier op de maximale medewerking van de gemeente en de politie.
Via onze webpagina en website zullen we u optimaal op de hoogte houden van aankomende activiteiten, eventuele verkeersacties en vertellen welke realisaties er kunnen gebeuren met de ingezamelde euro’s.
Voorbeelden hiervan kan je vinden op onze fotopagina .
Heeft u vragen of suggesties,  wil u graag een handje toesteken bij één of meerdere activiteiten,  dan kan u deze steeds mailen naar ouderraad@orsc.be
Hopelijk tot binnenkort op één van onze activiteiten
Met vriendelijke groeten
De ouderraad