Dit jaar hebben we 3 voorstellingen. Het zesde leerjaar speelt een wervelende musical, met liedjes gezongen door alle klassen van de lagere school.

• Woensdag 21 december: 19.00 uur.
    Donderdag 22 december: 14.00 uur en 19.00 uur.

! Een avondvoorstelling begint om 19.00 uur. Indien u de voorstelling niet in de zaal bijwoont, is het mogelijk om uw kind in de klas op te pikken om 19.45 uur (alleen kinderen eerste en tweede leerjaar).

Na de voorstelling van donderdagnamiddag worden de kinderen opgehaald op de speelplaats OF ze gaan mee met de gewone rijen. Het kan zijn dat deze rijen iets later zullen vertrekken als de musical uitloopt.

Naar jaarlijkse gewoonte zullen de leerlingen optreden in een gepersonaliseerd t-shirt. Een mooi aandenken aan een onvergetelijk moment.

• Na elke voorstelling is er een gezellige kerstmarkt op onze speelplaats! Iedereen welkom. Nodig gerust vrienden en kennissen uit om samen te borrelen!
  • Kaarten voor een voorstelling kunnen vanaf donderdag 8 december 20.00 uur gekocht worden op de site van ons oudercomité www.orsc.be. Een kaart kost 8 euro voor een volwassene en 2 euro voor kinderen onder 12 jaar.
  • Alle voorstellingen hebben een capaciteit van maximum 500 toeschouwers. Tijdig bestellen is de boodschap!

Heb je een vraag? Mail naar meesterevert@basisschool-calasanz.be