Omwille van de veranderende corona maatregelen passen wij onze oudercontacten aan en gaan we ze digitaal organiseren. Dit is misschien niet ideaal maar onder de huidige omstandigheden maken we er het beste van. Beter een digitaal oudercontact dan helemaal geen oudercontact, nietwaar?

Hoe doen we dit?

De leerkrachten van de lagere school en stippe stappe kleuterschool gaan met u videobellen via het schoolmailaccount van uw kind. Hiervoor MOET u onderstaand stappenplan volgen. Ook voor de kleuters werd deze week een schoolmailaccount gemaakt.
Dit wordt enkel gebruikt om met ouders volgende week een digitaal oudercontact te kunnen voeren. Ouders moeten ingelogd zijn met het kindaccount om een oudercontact te voeren!!!
In onderstaand stappenplan en/of filmpje wordt alles helder uitgelegd om uzelf in te loggen met het schoolaccount van uw kind. Eventjes bekijken is de boodschap! Dank!

• Gescheiden ouders kunnen beiden het digitaal oudercontact volgen met het account van hun kind.
  • Voor iedereen is dit weer een allereerste keer. Corona dwingt ons ertoe om oplossingen te zoeken.  Hebt u een technische vraag? Twijfel je of het wel gaat lukken? Stuur dan een mail naar meesterevert@basisschool-calasanz.be en de klasleerkracht en we proberen het samen op te lossen.

VOOR PL, K1D, 2A en ons schooltje in het groen geldt een andere regeling. De klasjuffen brengen u hiervan op de hoogte.

Samen op weg naar kwaliteitsvolle (digitale) oudercontacten! Dankjewel voor de positieve en constructieve samenwerking!

STAPPENPLAN DIGITAAL OUDERCONTACT

Uitlegfilmpje: Hoe aanmelden onder mijn kindaccount voor het digitaal oudercontact?