Vanaf 8.15 uur kan je in de bewegingsklas van de Stippe Stappe in de Nonnenstraat terecht voor:

• Familiefoto’s met kleine broertjes of zusjes die nog niet naar school gaan, het volledige gezin, opa, oma,….

Familiefoto’s met broers en zussen die reeds in onze lagere school of Stippe Stappe kleuterschool zitten worden tijdens de lesuren in de loop van de voormiddag genomen.

Vanaf 8.15 uur kan je in de speelzaal van onze kleuterschool Schooltje in ’t Groen terecht voor:

• Moesten er leerlingen later op school aankomen na een familiefoto in een andere vestiging gaan onze juffen en meesters dat zeker begrijpen!

Familiefoto’s met broers en zussen die reeds in ons Schooltje in ’t Groen zitten worden tijdens de lesuren in de loop van de voormiddag genomen.