INFO (HER)INSCHRIJVINGEN:

11 maart 2019 – 22 maart 2019:

Voorrangsperiode voor broers of zussen!!! (geboren in 2017 of vroeger)

Uw kind krijgt voorrang in de school waar u reeds andere kinderen heeft.
–> Inschrijven kan op alle schooldagen van 11 maart 2019 tot en met 22 maart 2019

25 maart 2019 – 5 april 2019:

Voorrangsperiode voor kinderen van personeelsleden (geboren in 2017 of vroeger)
Uw kind krijgt voorrang in de school waar u werkt.
–> Inschrijven kan op alle SCHOOLDAGEN van 25 maart 2019 tot en met 5 april 2019.

vanaf 27 april 2019 (opendeurdag):

Reguliere inschrijvingsperiode voor alle kinderen
Andere kinderen zijn welkom om in te schrijven, zolang de maximumcapaciteit nog niet bereikt is en er dus nog plaatsen vrij zijn.

–> Inschrijven kan op de opendeurdag van zaterdag 27 april 2019 en nadien ook op alle schooldagen (liefst op afspraak).

Er wordt ingeschreven in chronologische volgorde tot de maximumcapaciteit (lijst ligt ter inzage bij de directie) bereikt is en na akkoord met het pedagogisch project en het schoolreglement (zie www.basisschool-calasanz.be of een papieren exemplaar te verkrijgen op het secretariaat).

Aandacht: Alle kleuters geboren in het jaar 2017 kunnen ingeschreven worden vanaf de bovenstaande data. Wij raden u aan om dit ook tijdig te doen!
De directeur zal u bij de inschrijving melden vanaf welke instapdatum uw kind naar school mag komen.