Het schoolfeest komt dichterbij. We hopen op stralend lenteweer zodat we kunnen genieten van een spetterend optreden!
Nadien kunnen we dan verder feesten met familie en vrienden op ons gezellig terras en kunnen onze kapoenen genieten van springen en spelen.
Hoog tijd om even alle afspraken op een rij te zetten.
1. We verwachten al onze kleuters om 12u45 in de puzzelklas !
2. Voor de jongens ligt daar alvast een wit-zwart gilet te wachten en voor onze meisjes een wit-zwart rokje.
Waar moeten jullie zelf nog voor zorgen !
* Jongens komen naar school met een effen zwarte of witte broek en een effen zwarte of witte T- shirt (alle combinaties zijn toegestaan. ;-))
* Meisjes komen naar school met een effen witte of zwarte T- shirt.
Ga hiervoor niks kopen, geef een seintje aan de juffen als je iets niet hebt.
3. Tijdens het optreden blijven de kleuters bij de juffen – zonder ouders uiteraard.
Na het optreden blijven de kleuters bij de juffen tot ze allemaal weer zijn omgekleed. Dan komen we allemaal samen terug op het podium waar je je kleuter kan ophalen.
4. Om het voor iedereen aangenaam te maken, vragen we om zelf drank te halen aan de toog, en om het leeggoed ook weer terug te brengen.
5. Onze kinderen kunnen na het optreden springen op de springkastelen, zich laten grimeren en op de foto gaan.Hiervoor hebben ze wel een spelenbandje nodig.Dit kost 5 euro en kan je aan de kassa kopen.
Dit kan natuurlijk ook vooraf, breng het geld mee in een briefomslag met vermelding van de naam.
Wanneer de kinderen dit bandje terug inleveren, mogen ze in het viskraam nog een pakje vissen.
6. Dit jaar hebben we geen tombola, maar zijn er leuke hebbedingetjes te koop in onze zwart-witte ‘INNA-SHOP’.
7. Op ons terras kan je genieten van lekkere drankjes en er zijn ook lekkere frietjes te verkrijgen. De ouderraad staat hiervoor weer paraat! x

HELPENDE HANDEN ALTIJD WELKOM !